Meer dan 25 jaar ervaring
Altonstraat 6, Heerhugowaard
Ma-Za: 07:00 - 17:00

Tesselaar Freesia

Freesia Tesselaar gelooft dat mooie mensen, mooie Freesia's maken. De betekenis van de freesia staat voor duurzame vriendschap. Wij streven er naar om deze definitie in onze hele bedrijfsfilosofie door te voeren. Daarom zorgen wij dat de arbeidsomstandigheden optimaal zijn, zodat onze 55 werknemers zich prettig voelen en zo de mooiste Freesia wordt geteeld.

OVER ONS

Over Ons

Ondernemers Linda en Pip Tesselaar zijn al vanaf 1988 gepassioneerd werkzaam in de freesiateelt. Dankzij deze jarenlange ervaring met deze prachtige bloem zijn zij in staat daadwerkelijk de mooiste Freesia te telen. Deze passie, in combinatie met een hecht team met eveneens jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat de herkenbare Freesia het best tot zijn recht komt. Tesselaar Freesia is gecertificeerd, want kwaliteit en milieu hebben onze constante aandacht.

LEES VERDER

Aanbod

Tesselaar Freesia heeft een zeer divers en groot aanbod aan Freesia's. Wij hebben meer dan elf soorten knollen in de meest uiteenlopende kleuren; van wit tot aan roze en van roze tot rood. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en zorgen dat de Freesia's zolang mogelijk leverbaar zijn. Wij hebben het jaarrond plantrijpe knollen beschikbaar om u zo goed mogelijk te voorzien.

BEKIJK ONS AANBOD

 

De Freesia

Het is rond 1870 als de Duitse arts F. Freese in Zuid-Afrika voor het eerst kennismaakt met een bijzondere bloem. Bij kennismaken blijft het niet, want Freese is direct gefascineerd door de bloem die inmiddels zijn naam draagt. De fascinatie van de ontdekker heeft wereldwijd navolging gekregen. Met de introductie van de freesia in Europa is de bloem uitgegroeid tot een van de meest populaire snijbloemensoorten. En terecht.

MEER INFORMATIE

Tesselaar Freesia

Welkom bij Tesselaar Freesia! Bekijk onze bedrijfsfilm.
Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

5 maanden geleden

Freesia Tesselaar
De Freesia is een prachtige bloem die z’n liefhebbers continu verrast met nieuwe variëteiten en verschijningsvormen. De Freesia is terug te vinden in boeketten en arrangementen, maar ook als bos is het een decoratieve aanwinst in elk interieur. 💐 ... Bekijk volledig berichtBekijk minder
Bekijk op Facebook

Sortimentaanbod

Van de volgende soorten hebben wij
jaarrond plantrijpe knollen beschikbaar

[ultimatecarousels][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Volante.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Santorini.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Purple-Rain.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Monaco.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Mercurius.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Honeymoon.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Galaxy.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Delta-River.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Blue-Moon.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Bellina.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Ambassador.png[/carouselsimages][/ultimatecarousels]

Wij zijn Tesselaar Freesia

Wij werken 6 a 7 dagen in de week met een zeer enthousiast en gemotiveerd team van medewerkers, waarvan 20 medewerkers 4 a 5 dagen per week en ongeveer 35 parttime of als scholier. De meeste medewerkers zijn zeer lange tijd in dienst, waardoor we kunnen zeggen dat we zeer ervaren en betrokken medewerkers hebben. De 2 bedrijfsleiders Jeroen Danenberg (freesiaverwerking) en Frank Kruijer (teelt) zijn zelfs meer dan 25 jaar op het bedrijf werkzaam.

Ondernemers Linda en Pip Tesselaar zijn al vanaf 1988 gepassioneerd werkzaam in de freesiateelt. Dankzij deze jarenlange ervaring met deze prachtige bloem zijn zij in staat daadwerkelijk de mooiste Freesia te telen. Deze passie, in combinatie met een hecht team met eveneens jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat de herkenbare Freesia het best tot zijn recht komt. Tesselaar Freesia is gecertificeerd, want kwaliteit en milieu hebben onze constante aandacht. Door continu vooruit te kijken naar de kansen en mogelijkheden is Tesselaar Freesia in staat de mooiste bloemen te kweken!

MEER OVER ONS

Aanvraag voor een begroting

  Waarom kiezen voor Tesselaar Freesia?

  Gespecialiseerd bedrijf
  Wij zijn een kwekerij gespecialiseerd in het kweken van Freesia's.
  Familiebedrijf
  In 1988 is het familiebedrijf gestart en is de eerste kas van 5000m2 geplaatst.
  Gecertificeerd
  Wij zijn gecertificeerd; kwaliteit en milieu hebben onze constante aandacht.
  Groot aanbod
  Wij hebben een groot en zeer divers aanbod met meer dan elf soorten knollen.
  Betrouwbare services
  Wij houden van en zijn trots op het werk dat wij doen. Wij staan voor een goede service.
  Gratis advies
  We geven graag behandel- en boekettips en advies over de verzorging van Freesia.
  Wilt u ons knollen aanbod bewonderen of wilt u meer informatie?
  De experts van Tesselaar Freesia staan klaar om u te helpen!

  Laatste Nieuws Meer Nieuws

  Next Previous Klantreferenties

  Certificering

  Met zo veel jaar ervaring vormt ons bedrijf uw
  bron voor de hoogste kwaliteit en service.

  MPS-GAP-Tesselaar-FreesiaMPS-ETI-Tesselaar-FreesiaMPS-A-TesselaarFreesia