Meer dan 25 jaar ervaring
Altonstraat 6, Heerhugowaard
Ma-Za: 07:00 - 17:00

Tesselaar Freesia

Freesia Tesselaar gelooft dat mooie mensen, mooie Freesia's maken. De betekenis van de freesia staat voor duurzame vriendschap. Wij streven er naar om deze definitie in onze hele bedrijfsfilosofie door te voeren. Daarom zorgen wij dat de arbeidsomstandigheden optimaal zijn, zodat onze 55 werknemers zich prettig voelen en zo de mooiste Freesia wordt geteeld.

OVER ONS

Over Ons

Ondernemers Linda en Pip Tesselaar zijn al vanaf 1988 gepassioneerd werkzaam in de freesiateelt. Dankzij deze jarenlange ervaring met deze prachtige bloem zijn zij in staat daadwerkelijk de mooiste Freesia te telen. Deze passie, in combinatie met een hecht team met eveneens jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat de herkenbare Freesia het best tot zijn recht komt. Tesselaar Freesia is gecertificeerd, want kwaliteit en milieu hebben onze constante aandacht.

LEES VERDER

Aanbod

Tesselaar Freesia heeft een zeer divers en groot aanbod aan Freesia's. Wij hebben meer dan elf soorten knollen in de meest uiteenlopende kleuren; van wit tot aan roze en van roze tot rood. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en zorgen dat de Freesia's zolang mogelijk leverbaar zijn. Wij hebben het jaarrond plantrijpe knollen beschikbaar om u zo goed mogelijk te voorzien.

BEKIJK ONS AANBOD

 

De Freesia

Het is rond 1870 als de Duitse arts F. Freese in Zuid-Afrika voor het eerst kennismaakt met een bijzondere bloem. Bij kennismaken blijft het niet, want Freese is direct gefascineerd door de bloem die inmiddels zijn naam draagt. De fascinatie van de ontdekker heeft wereldwijd navolging gekregen. Met de introductie van de freesia in Europa is de bloem uitgegroeid tot een van de meest populaire snijbloemensoorten. En terecht.

MEER INFORMATIE

Tesselaar Freesia

Welkom bij Tesselaar Freesia! Bekijk onze bedrijfsfilm.

Facebook Berichten

3 maanden geleden

Freesia Tesselaar

Speciaal voor vandaag deze prachtige Koningsdag freesia's uit onze verdeling! Hoe ga jij vandaag Koningsdag vieren? Laat het weten in de comments! 👇 ... Bekijk volledig berichtBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Freesia Tesselaar

Onze nieuwste aanwinst uit onze veredeling, wie weet er een mooie naam? Laat het weten in de comments! 👇 ... Bekijk volledig berichtBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Freesia Tesselaar

💐 | Meet Jeroen dadenberg - Bedrijfsleider

Sinds mijn zeventiende ben ik werkzaam bij Tesselaar Freesia. Ik ben vanaf het begin meegegroeid met het bedrijf. Mijn familie heeft een agrarische afkomst en ik heb passie voor de Freesia. Het leidinggeven aan het personeel is wat ik zo leuk vind!
... Bekijk volledig berichtBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Freesia Tesselaar

Freesia Tesselaar heeft de zorgmedewerkers van Van Hollant "verzorgd wonen, vrij leven" in de bloemen gezet. De zorgmedewerkers vonden dit een prachtig gebaar in deze barre tijden. Wij steunen de zorgmedewerkers! 👍 ... Bekijk volledig berichtBekijk minder

Bekijk op Facebook

5 maanden geleden

Freesia Tesselaar

🤔 | Wist je dit al? ... Bekijk volledig berichtBekijk minder

Bekijk op Facebook

Sortimentaanbod

Van de volgende soorten hebben wij
jaarrond plantrijpe knollen beschikbaar

[ultimatecarousels][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Volante.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Santorini.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Purple-Rain.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Monaco.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Mercurius.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Honeymoon.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Galaxy.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Delta-River.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Blue-Moon.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Bellina.png[/carouselsimages][carouselsimages]https://www.tesselaarfreesia.nl/wp-content/uploads/2016/01/Ambassador.png[/carouselsimages][/ultimatecarousels]

Wij zijn Tesselaar Freesia

Wij werken 6 a 7 dagen in de week met een zeer enthousiast en gemotiveerd team van medewerkers, waarvan 20 medewerkers 4 a 5 dagen per week en ongeveer 35 parttime of als scholier. De meeste medewerkers zijn zeer lange tijd in dienst, waardoor we kunnen zeggen dat we zeer ervaren en betrokken medewerkers hebben. De 2 bedrijfsleiders Jeroen Danenberg (freesiaverwerking) en Frank Kruijer (teelt) zijn zelfs meer dan 25 jaar op het bedrijf werkzaam.

Ondernemers Linda en Pip Tesselaar zijn al vanaf 1988 gepassioneerd werkzaam in de freesiateelt. Dankzij deze jarenlange ervaring met deze prachtige bloem zijn zij in staat daadwerkelijk de mooiste Freesia te telen. Deze passie, in combinatie met een hecht team met eveneens jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat de herkenbare Freesia het best tot zijn recht komt. Tesselaar Freesia is gecertificeerd, want kwaliteit en milieu hebben onze constante aandacht. Door continu vooruit te kijken naar de kansen en mogelijkheden is Tesselaar Freesia in staat de mooiste bloemen te kweken!

MEER OVER ONS

Aanvraag voor een begroting

Waarom kiezen voor Tesselaar Freesia?

Gespecialiseerd bedrijf
Wij zijn een kwekerij gespecialiseerd in het kweken van Freesia's.
Familiebedrijf
In 1988 is het familiebedrijf gestart en is de eerste kas van 5000m2 geplaatst.
Gecertificeerd
Wij zijn gecertificeerd; kwaliteit en milieu hebben onze constante aandacht.
Groot aanbod
Wij hebben een groot en zeer divers aanbod met meer dan elf soorten knollen.
Betrouwbare services
Wij houden van en zijn trots op het werk dat wij doen. Wij staan voor een goede service.
Gratis advies
We geven graag behandel- en boekettips en advies over de verzorging van Freesia.
Wilt u ons knollen aanbod bewonderen of wilt u meer informatie?
De experts van Tesselaar Freesia staan klaar om u te helpen!

Laatste Nieuws Meer Nieuws

Next Previous Klantreferenties

Certificering

Met zo veel jaar ervaring vormt ons bedrijf uw
bron voor de hoogste kwaliteit en service.

MPS-GAP-Tesselaar-FreesiaMPS-ETI-Tesselaar-FreesiaMPS-A-TesselaarFreesia